01 heinäkuuta 2012

Helsingin matka Al'a Ana ja Sanna ja Jozo!

Jostain kumman syystä veljeni ei päässyt Helsinkiin aamulla kanssani. *köh köh* oli tattelematon *köh köh* Ja niimpä sitten junassa istuskelimme minä ja äiti. Äiti hyppäsi pasilassa pois ja minä jatkoin matkaani sitten pääteasemalle asti. Odottelin Jozoa ja Sannaa, että tulisivat lähi junalla.

Sitten kun oltiin saatu porukka kasaan, lähdettiin matkaamaan kohti Tokyokania, joka oli kesälomalla ja ovet kiinni, josta minä tietysti sain sätkyn, sillä japanilaiset ruokavarastot oli tarkoitus taas täyttää yhdelksi vuodeksi.

Jotkettiin matkaa ja osuttiin kahteen krääsäkauppaan ja oltiin joka toisesta esineestä että: "haluun ton, ton ja ton!... sit ku on rahaa."

Sitten tepasteltiin Temperaan jossa jo muutenkin iso copic arsenaalini sai lisää tulokkaita ja pari rajaustussia.


Weppikamera on paras kamera XD

Sen jäkeen kierreltiin naamiohuvit ja Uffit cosplay härpäkkeiden muodossa, haettiin ruokaa ja minä tein itsestäni juntin näköisen kun en löytänyt subwayta vaikka kyltti oli talon seinässä.
Kampin Bijousta ja Ninjasta tuli taas napattua mukaan ihania koruja. (niin kuin mulla ei niitä olisikaan tarpeeksi. *Kröhöm* 3 laatikkoa) 

 Eeeei, ei turkoosi oo mun lempiväri :)

Viimeinen reissu tuli tehtyä Cybershoppiin ja Morticiaan
Ja tietenkin sieltä osui mukaan mekko ja bolero, joita maksaessani kylläkin itkin että Äiti vie minut ladon taakse, kun kuulee hinnan, Mutta nähtyään mekon hän olikin erittäin iloinen ja sanoi että sehän on ihan sinun näkäöisesi... siinä kohtaa oli mulla naamalla se ilme joka sanoi "KUKA SÄ OOT JA MITÄ SÄ OOT TEHNYT ÄIDILLE!?" Sillä kun on yleensä tapana moittia mun ostoksia vaikka ne olisi hyviäkin tai oikeasti tarpeellisia.

  

2 kommenttia:

  1. Hieno reissu oli XDDDD Haluun löytää itelleniki vaatteitä >____< Ens kerralla varataan vaateostoksiin pelkästään se 5 tuntia!!!

    VastaaPoista