23 kesäkuuta 2012

Juhannuspuuhia osa 8… vai oliko se 2


Niimpä niin. Juhannus on nyt lauantaissa ja kohta pitäis varmaan mennä nukkumaan 24 tunnin valvomisen jälkeen… Näääääh! mä alan saakuta ompeleen ja väsään mun mekkoa. Läysin aivan koistavan Loli hameen ohjeen täältä: http://rhodygunn.deviantart.com/art/Lolita-Skirt-Tutorial-Part-1-108767651 Jonka osaa tyhmäkin tehdä. 

Oma lopputulos on jotain tämän tapaista:

Ja sitten Pupuillaan! Maailman helpoin pupun väsääminen (ainakin musta.)

1  1.     Leikkaa osat kaavoista (Huomio! Muista että raajoja tulee kaksi molempia niin leikkaa neljä palaa niitä.)

       2Ompele raajat kasaan niin että korviin, käsiin jalkoihin ja häntään jää täyttö aukot.
    
     3. Teurasta vanha tyyny kuten Äitini antoi tällä kertaa ja täytä korvat lievästi ja muut ommellut osat niin että ne näyttävät täydeltä, mutta ovat pehmoisia (jos pidät ”kovemmista” leluista be my guest tämä tulee alle vuoden ikäiselle rippilahjaksi
        
     4. A. Taita korvat vekeistä jotka ovat noin sentin kokoisen niin että viivat ovat toistensa päällä, nuppineulaa korvat pään sisään ja sulje ne sinne, ompele pää ja käännä ”kaulasta” ja täytä   

B. Tee viilto saksilla selkäpuolelle ja ompele häntä kiinni.

C. Sen jälkeen tee sama kuin korville, eli nuppineulaa raajat kehoon ja sulje ne sisälle, pää mukaan! MUISTA JÄTTÄÄ JALKOVÄLIIN (NIIN PERVOLTA KUIN SE KUULOSTAAKIN!) REIKÄ JOSTA TÄYTÄT KEHON JA TIKKAA SE KIINNI JOKO KÄSIN TAI OMPELUKONEELLA (Jos olet velho kuten minä!)
        
 5.   Ompele napit silmiksi. (muista jos tämä tulee lapselle ompele erittäin tiukasti kiinni sillä et halua varmastikkaan lapsen syövän/nielaisevan nappeja.)

6. Tadaa! VALMIS! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti