16 elokuuta 2011

Dc comics ja psp

Olen kyllä pahin ostelija ikinä. menin ostamaan psp:n ja sarjakuvia ja kaikkien yhteishinta oli noin 140€.... Mutta iloa niistä molemmista on kyllä ollut.

Kurtisaanin hame on vieläkin aivan alkutekijöissä. (onneksi löysin topin kaapistani joka sopii sen kanssa niin ei tartte väsätä.) ja gintoki pisti pystyyn vallankumouksen ompelukonetta vastaan joten päätin luopua hiha merkeistä (vaikka ne asuun kuuluvatkin en raaski tappaa tuota mukavn tuntuista trikoota. Joten kaveri saa tehdä sen.) Olen myös opetellut vähän enemmän sarjakuva tyylistä piirtämista.


Velipoika meni leikkaamaan hiuksensa niin sille jouduttiin hankkimaan peruukki. Senkin asun housut ja hattu on vihdoin tehty. Enää vyö, kilpi, miekka ja hansikkaat.



1 kommentti:

  1. Tämäpäs mukavaa. Suosiota sulle siis ainakin riittää kun ACB oppilaita tulee käsitykseni mukaan ihan mielettömästi ja Ezioita ja Altairejakin on aivan varmasti. Miksi ne yhtäkkiä muka katoaisivat...

    Tulee ruuhkaa kun assassiineja on luultavasti yli kymmenen ja näillä näkymin kurtesaaneja vain yksi, sinä? Onneksi kaikki assassiinit sentään eivät ole etsioita.

    VastaaPoista