11 kesäkuuta 2012

Desu Desu! Desuconin kokemuksia kesältä 2012

 

Myrkkymulatti: Eli miespuolinen myrkkymuratti jolla on takatukka, eli myrkkymullet… A.k.a Mc Gyver.

Perjantai

Haettiin kuskimme Jonne + Jonnen auton a.k.a Conimobiilin. Sen lisäksi että aiheutettiin kauppakeskuksessa yleistä hämmennystä puvuissamme ja mummojen ilkeitä tuijotuksia, pukupussien, peruukkien ja ihmisten änkeäminen Suzuki shiftiin oli jo eeppinen teko. Tunnin matka kuumassa autossa puudutti jalat ja pelko siitä että ihomaali tarttuu huppariin tai leviä.
Saavuttuamme conipaikalle tormäsin ensimmäisenä Jozoon joka oli luvannut olla perjantaina Bon. Nova oli erittäin kiltti ja otti meistä hienoja kuvia portaissa, joissa about joka toinen minuutti ihmiset juoksi ylös tai alas. 




PLTG oli myös päättänyt pukeutua Shiemiksi, eli saimme ihan mukavan ryhmän kun vielä muutama Mephisto ja Rin liittyi seuraan. Huvittavinta oli se että kun menin sisään Sibeliustaloon ja olin tasan 5 sekuntia seissyt kaverini kanssa juttelemassa niin PAM!! kolme poikaa siinä kameroidensa kanssa ja kysyvät saako kuvan? Oh well I’m an attension whore when cosplaying sanoi Carolyn, kun Lontoossa oltiin. XD Olin luvannut mennä nukkumaan lattiamajoitukseen aikaisemmin kun asiasta kysyttiin, mutta sitten sain Jonnen mummolta paikan ilmaiseksi, Päätin tehdä kompromissin ja yöpyä perjantai/lauantai yön lattialla 8€:lla nitisevällä patjalla ja lauantai/sunnuntai yön ilmaiseksi. Ilta sitten tuli ja mentiin majapaikkaan ja pistettiin ittemme nukkuma kuntoon… ja tietenkin oli juuri ollu vesivahinko rakennuksessa, ei tullu hanoista kuin kuumaa vettä eli suihku oli ei ja vessassa jopa pönttöjen vesi höyrysi. Real japanese experiense jos multa kysytään.


Pose harjoittelua:



Noin yhdeltä yöllä vielä käytiin hesburgerissa… pyjamat päällä. Mentiin nukkumaan ja herättiin about 8:lta aamulla.

Lauantai 

Seuraavana päivänä mentiin takaisin conipaikalle ja mentiin katsomaan Euro cosplay ja Shinsekumi paneeli. Olin PLTG:N kanssa Assassins Creedistä, vaihdoin normi vaatteisiin hetkeksi, sillä jostain syystä korsetti hankasi selästä luullaan. Tiger and Bunny paneeli oli erittäin mielenkiintoinen sen verran mitä mä näin. Sillä ERÄÄÄT ei jaksaneet oottaa kymmentä minuuttia että se loppuisi. Joten ensi kerralla otan oman auton ja menen sillä sitten majapaikkaan kun olen katsellut omat kiinnostuksen kohteeni LOPPUUN! ...Nooooh majapaikkaan mennessä mentiin käymään sitten tankkaamassa ja oli siinä muutakin komiikkaa.

Me: ”Jonne noi tuulilasin pyyhkijät vois ottaa pois päältä ku ei enää sada.” 
Jonne: ”Mun mielessä sataa.”

(Kuro näkee ohimennen tien viitan) ”MITÄH MYYMÄLÄVARKAIDEN MARKKINAT!?”
  
Jonnen mummu on aina niin ystävällinen ku sillä on aina tarjolla leipää ja teetä ja limppaa ku mennään. Tällä kertaa oli vielä lisäksi siipiä. Oli ihanaa kun sai nukkua (lattialla tosin) mutta lämpimän peiton alla sellaisessa asennossa kun halusi että ei tarvinnut pelätä osuvansa johonkuhun.


Sunnuntai 

(Tissibeiben ikkuna hyökkäys. Toisella puolella oli Rin)

Päätettiin Lauantaina että herätään Sunnuntaina seittemältä että ollaan klo 10:00 paikalla, kun olin luvannut Rerezonille että laulan hänelle karaokessa bleachistä ku olin niin luvannut. Jonottelin siellä sitten tunnin ja yritin pommittaa häntä sitten tunnin ilman vastausta. Olen sinulle edelleen hieman käärmeissäni, joten yhteyden otto vasta huomenna jos on sopii.  -.-* Coni vammoista sen verran että jouduin vaihtamaan bikinin yläosan koska alkuperäiset hankasivat ihon rikki ja nyt näyttää siltä kuin olisi fritsu. XD

Lähdettiin sitten siinä neljän aikaan köröttelemään kohti kotia ja nukahdin pariinkiin kertaan vaikka Jonne ajoi TARKOITUKSELLA?! tärinä viivan päältä ja soittivat fantasia heviä täysillä. Kotona oli aivan ihanaa päästä kunnon suihkuun ja pestä hiukset! Jaksoin vielä blurrautuneet kuvat poistaa ja kääntää kaikki oikein päin ennen kuin nukkumatti tuli melkein työpöydän ääreen.
      

 Tunnelmaa kuvina!

 
(Mikä Desu sää?)

 
(Ai Tuo Desu sää!)

 (Shura Kaappas Mephiston varjon)

 (Silmänruokaa Soul Caliburista)

 (Eri sarjat, ilmeet nappiin ja vahingossa vielä otettu.)

(Mephisto: Hi! Shura: Urgh!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti